Textilgolv som inspirerar

Shaw – Design, Innovation, Kvalité

Design

Shaw har över 300 olika kollektioner, alltifrån det vilsamma och diskreta till det djärva och dramatiska. Design är otroligt viktigt för Shaw och är någonting som de lägger ner stor tyngdpunkt vid. Ett bevis på detta är att de fått NeoCons designpris för trettonde året i rad. De kommer med ständigt nya och spännande kollektioner, där de även laborerar med innovativ tuffningstekning för att skapa unik karaktär och textur.

Innovation

Shaw var den första golvtillverkaren att tillverka Cardle to Cradle certifierade textilgolv. Därefter har de fortsatt med innovation och var först ut med den avlånga textilgolvsplattan – plankan (mått: 45,5x91 cm), som lanserades för över 7 år sedan. Sedan dess har de lanserat en skinny plank, en smal planka (mått: 22,86x91,44 cm) samt hexagon-formen.

Kvalitet

Hög och god kvalité är något som är utmärkande för Shaws textilgolv. Tack vare bland annat Eco Soloution Q, den starka och återvinningsbara fibern, och genomfärgat garn bli blir golven slitstarka, samtidigt som de får en genuin och intressant lyster.

Shaws hela affärsidé är genomsyrad av ett stort ansvarstagande och hög standard, vare det är inom företagskulturen, hållbarhet, miljö, till sista kvadratcentimeter av deras textilgolv. Då Shaw är extremt noga med sina värden backas alla textilmattor upp av generösa garantier mot bland annat fläckar, slitage och fabrikationsfel.

Pappret är ditt, låt fantasin flöda och ta ut designsvängarna. Gör det möjligt med Shaw – Det är Shawtime.

Shaws textilgolvsplattor kan även fås som flexibla PosiTile®. Läs mer om det här!

 

Behöver du textilgolv till installationsgolv?