A walk in the Garden

A walk in the Garden

Design comes full circle

A walk in the Garden är en kollektion utformad med den amerikanska designer och Cradle to Cradle-visionären William McDonough, där han ville fånga ögonblick från en trädgård i Kina som än idag inspirerar hur vi skapar och framställer produkter. År 2003 lanserade Shaw designkollektionen A Walk in the Garden tillsammans med Bill McDonough, vilket var vår alldeles första kollektion som innehåll både EcoWorx-baksidan och Ecu Solution Q-fibrer. Tanken bakom detta samarbete var att använda det designtänk och den vision som Cradle to Cradle använder, för att ge en positiv inverkan på vårt ekosystem. Vi tar stor stolthet i att återlansera denna kollektion, som ett bevis på vårt engagemang för miljön – förr som nu. Vi tror på fortsatt investering i de fem Cradle to Cradle Certifierings-principerna som ett löfte att morgondagen kommer bli bättre.

Material Health | Material Reutilization | Water Stewardship | Renewable Energy | Social Fairness

Återigen lanserar vi detta världsförändrade designsamarbete men med en ny storlek på textilplattor (23x91cm) och i en ny färgpalett. Kollektionen består av 4 olika textilplattor (23x91cm) i sammanlagt 26 olika färgställningar. Återskapad och återbesökt. Design kommer i en sluten cirkel.

Shaws textilmattor är rekommenderade av Byggvarubedömningen, B-kvalificerade av Sunda Hus samt silvercertifierade av Cradle to Crade.

Bilder från kollektionen: 

Floor Architecture

Floor Architecture

Terasu

Terasu