Mindful Play

Mindful Play

No rules collection.

Mindful Play är en textilgolvs-kollektionen som vill skapa intresse och nyfikenhet på både arbetsplatsen och i utbildningsmiljöer. Mindful Play hjälper till att skapa en levande och visuell miljö som uppmuntrar lek. Forma en miljö för att tänka, ett område för skapa engagemang och en plats för krafttag och påverkan. 

Mindful Play-kollektionen ingår bland Shaws "No Rules Collection" vilket innebär att den kan blandas tillsammans med andra kollektioner och läggas på alla sätt, där endast fantasin sätter gränser. Tänk enkelt, geometriska former, djärva konstruerade linjer eller kraftfulla färgblock. Våga skapa! 

Kollektion består av tre olika 61x61 cm-plattor, Engage, Impact och Think, och finns i totalt 24 färgställningar. Mattplattorna är gjord av 100 % solution dyed (helt genomfärgat garn) med Solution Q Extreme Nylon.

Kort fakta om Solution Q Extreme:

  • Solution Q Extreme har förbättrad förmåga att motstå smuts och förhindra syrebaserade fläckar, eftersom fibern inte har några färgämnesställen tillgängliga för syrebaserade fläckar för att fästa på den kemiska strukturen.
  • Solution Q Extreme kan hantera tuff tvättmedel, men vatten är allt som behövs för att rengöra syrebaserade fläckar.
  • Solution Q Extreme passerade GSA test av permanent fläckbeständighet (8 eller högre)
  • Solution Q Extreme har permanent inbyggt fläckskydd. Den har inga aktuella fluorkemikalier eller "fläck-blockerare" att få bort efter användning av varmt vatten. 
  • Solution Q Extreme är konstruerad för högpresterande miljöer
  • Solution Q Extreme är Cradle to Cradle silver-certifierat.

Bilder från Mindful Play-kollektionen

Terasu

Terasu

Extraordinary

Extraordinary