Floor Architecture

Från tak till vägg, till entréplan, oavsett vart vi befinner vi oss, är vi omringade av arkitekturens influenser. Och där spelar även det vi står på, golvets betydelse en väldigt stor roll. Floor Architecture är en textilgolvskollektion, konstruerad med nyanserade färger för att ge ett starkt designintryck.

A walk in the Garden

En återlansering av designsamarbetet med Cradle to Cradle för men med en ny storlek på textilplattor sk. smal planka. Tanken bakom detta samarbete var att använda det designtänk och den vision som Cradle to Cradle använder, för att ge en positiv inverkan på vårt ekosystem och en bättre morgondag. 

Terasu

Terasu, som betyder terrass på japanska, är en mattkollektion inspirerad av naturen, och de asiatiska trädgårdarna.

Mindful Play

Mindful Play är en textilgolvs-kollektionen som vill skapa intresse och nyfikenhet på både arbetsplatsen och i utbildningsmiljöer. Forma en miljö för att tänka, ett område för skapa engagemang och en plats för krafttag och påverkan. 

Extraordinary

Extraordinary, en textilgolvskollektion inspirerad av överdrivna texturer och naturliga element som provocerar känsla. See. Touch. Feel. 

Places

Mattkollektionen Places är inspirerad av resor, landskap och stad, från pulserande metropol till strand och kustlinje.  Kollektionen består av 8 olika stilar i sammanlagt 12 olika färger.

Configure

Configure är en utökning av Shaw mattkollektionen Hexagon och finns i 4 olika stilar med totalt 52 olika färgställningar, och som självklart går att kombinera med Hexagon-kollektionen i både matta och LVT.

Space Worx

Med kollektion Space Worx finns det inga regler, blanda kollektionens 4 olika mönster och 9 färgställningar med varandra. Design är gränslös. 

The Park

Färg, mönster och textur influerar sättet som vi rör och samlar oss, från stora folksamlingar till fridsfulla stigar.

Material Matters

Direkt motsatt men briljant sammansatt. Kollektionen Material Matters är inspirerad av det direkt motsatta och att sudda ut gränsen mellan hårt och mjukt, mörk och ljust.